Snail Repair Moistruzing Hand Pack

Maskë për Hidratimin e Duarve të Ashpra me Kërmill

Kjo është një set dorezash për duar, e cila ndihmon në kurimin e duarve të ashpra nga puna në jetën e përditshme. Përbërësit e dobishëm që gjenden në mukozën e kërmillit ushqejnë lëkurën e duarve tuaja dhe I bëjnë ato më të buta.

Për duar Perfekte dhe Natyrale!

Per femra

Per trupin