Soft Foot Peeling Pack

Maskë Pastruse për Këmbët

Kjo maskë është në formë corapi, ajo heq qelizat e vdekura apo qelizat e ngurtësuara vetëm me një përdorim. Ky është një produkt kujdesi ndaj këmbëve tuaja dhe e bën lëkurën e tyre të butë dhe të shëndetshme ashtu sit ë një bebi.

Kur ju e aplikoni produktin në pjesët e plasaritura ose të cara, kremi përqendrohet vetëm aty duke hequr erën e keqe të këmbëve dhe duke e bërë lëkurën tuaj të butë dhe thonj të shëndetshëm.

Për këmbë të Shëndetshme dhe Natyrale!

Per femra

Per trupin