Anti Redness Repair Solution

50 ml

Solucion për Riparimin e Njollave dhe Skuqjen e Fytyrës.

Solucioni shërben për stabilizimin e lëkurës. Kompleksiteti I përbërësve të ndryshëm nga bimët e arnica, Asiatic, pennyëort dhe licorice e bëjnë të shëndetshme lëkurën e dëmtuar nga mikroorganizmat e faktorëve të jashtëm të mjedisit, si dielli apo ajri I ndotur.

Përbërësit e boronicës e bëjnë tonalitetin e lëkurës së pastër. Serumi Redness ndihmon në stabilitetin e lëkurës, I kthen lagështinë asaj dhe e mbron lëkurën nga thatësia.

Thjesht Profesioniste ne bukurinë Tuaj!

Per femra

Per fytyren