Trouble Skin Solution Magic Powder

30 ml

Locion për Eleminimin e Akneve & Pucrrave

Ky Locion shërben për eleminimin e akneve dhe pucrrave. Aplikojeni me një copë pambuku në zonën problematike të fytyrës përpara se të flini. Ky krem përmison problemet e lëkurës të shkaktuara nga faktorë të ndryshëm, si nga sekrecionet e yndyrës ashtu dhe nga substancat e stresit.

Mos u shqetësoni për problemet e lëkurës. Si femrat ashtu dhe meshkujt e cdo moshe mund të përdorin këtë produkt.

Kujdes: Mos e shkundni përpara përdorimit.

Me këtë produkt Ju do ti thoni akneve dhe pucrrave lamtumirë!

Per femra

Per fytyren