Snail Repair Anti Wrinkle Eye Cream

30 ml

Krem Anti-Rrudhë për Sytë me Kërmill

Lëkura përreth syve është e hollë dhe e dobët dhe kërkon përkujdesje vazhdimisht. Ky krem anti-rrudhë përmban mukozën e kërmillit që kujdeset për lëkurën rreth syve, duke I dhënë efekt tërheqës , duke përmisuar lëkurën e dëmtuar dhe duke I dhënë asajt vitalitet. Është krem anti-rrudhë zbardhues I cili ushqen lëkurën dhe e hidraton atë.

Me këtë krem Ju do të jeni Natyrale!

Per femra

Per fytyren