Snail Anti Wrinkle Essence

50 ml

Esencë Rigjeneruese dhe Anti-Rrudhë me Kërmill

Përbërsi I mukozës së kërmillit ndihmon në përmisimin e shpejtë dhe të efektshëm të lëkurës së dëmtuar. Në thelb e bën lëkurën tuaj një lëkurë të shkëlqyer duke e hidratuar dhe ushqyer atë.

Parandalon tharjen dhe ashpërsinë e lëkurës, si dhe e hidraton lëkurën duke e mbajtur atë elastike për 24 orë. Ka një efekt të fortë tërheqës që përmison lëkurën e rënë, rrudhat dhe e bën lëkurën më elastike. Gjithashtu mbron lëkurën tuaj nga faktorët e jashtëm.

Kjo është Bukuria që Ju mungon!

Per femra