Matte Pore Primer

30 ml

Primer Mat për Fytyrë

Primeri mbush poret e thella dhe rrudhat e holla që gjenden në fytyrë.Ky produkt ka 6 efekte kryesore:

  1. Mbulon poret.
  2. Mbulon dhe eleminon rrudhat.
  3. Eleminon gjendrat dhjamore.
  4. Ndihmon në mbajtjen e gjatë të make up-it.
  5. Qetëson lëkurat e ndjeshm.
  6. Eleminon njollat e kuqe.

Ky është Make Up-i që të mungon!

Per femra

Per fytyren