Silky Pore Primer

30 ml

Primer I shkëlqyeshëm për fytyrë

Mbulon poret dhe rrudhat e holla butësisht, e bën lëkurën të butë dhe mundëson që make up-I të aplikohet mirë. 

Ka 4 efekte: Lëkurë të butë pa yndyrë, lëkurë e butë pa rrudha, lëkurë natyrale e hidratuar, zbardhues dhe kundër rrudhave.

Karakteristika të produktit:

  1. Ka një funksion të menjëhershëm në rregullimin e poreve dhe mundëson që make up-I të qëndrojë sin ë momentin e parë.
  2. Përthith yndyrën e tepërt, ruan lëkurën që most ë bëhet e rrëshqitshme dhe ndihmon makeup-in  most ë shpërbëhet.
  3. Jep një ndjesi freskie dhe zbut lëkurën e ashpër.
  4. Efekt zbardhues për lëkurën dhe zbut rrudhat.

Ju  gjithmon do të jeni Tërheqëse!

Per femra

Per fytyren