Snail Energizing BB Cream

50 ml

Krem BB me ekstrakt kërmilli, për një fytyrë energjike

Ky krem mbulon poret dhe e zbut lëkurën. Mbulon lëkurën e errët, të kuqe dhe njollat në të.

  1. Efekti zbardhues: Është një krem BB zbardhues I një cilësie të lartë që lëkurën me tonalitet të errët e shfaq sit ë qartë dhe e pastron atë nga pigmenti I melanines.
  2. Përmison rrudhat: Përshpejton sintezën e AND-së në qelizat e lëkurës duke e ndihmuar atë të qëndrojë e shëndetshme dhe e re. Pra, ka efekt të përmisojë rrudhat në sajë të aftësisë rigjeneruese e vetë qelizave.
  3. Efekt I lartë për mbrojtjen e lëkurës duke e ndihmuar atë të përmisojë rrudhat në sajë të aftësië rigjeneruese e vetë qelizave.
  4. Efekt I lartë për mbrojtjen e lëkurës: Është I lehtë dhe I butë në përdorim si dhe efikas për shfaqjen e një lëkure natyrale, kompenson tonalitetin e lëkurës dhe e zbut atë. Përbërësit e nevojshëm e hidratojnë dhe e ushqejnë lëkurën.
  5. Efekti make-up: Funksionon kundër rrezeve të diellit, shërben si bazë make up-I me fondatinë dhe gjithashtu është një produkt mbulues.

Kjo është forma e bukurisë suaj që ju duhet!

Per femra

Per fytyren