Blueberry Control Nutry Cream

50 ml

Krem Zbutës dhe Ushqyes me Boronicë

Është një krem hidratues I cili I jep lagështi lëkurës tuaj shumë të thatë. Qetëson lëkurën tuaj të lodhur nga rrezet ultravioletë ose nga rrethanat e jashtme të dëmshme dhe e mban lëkurën tuaj gjithmonë elastike dhe të hidratueshme. Ky krem është I përshtatshëm për lëkurat e yndyrshme, të thata dhe komplekse.

Me këtë krem Ju do të jeni gjithmonë në Modë!

Per femra

Per fytyren