Apple Intensive Nutry Cream

50 ml

Krem për Hidratimin e Lëkurës me Mollë

Është një krem hidratues I cili I jep lagështi lëkurës tuaj shumë të thatë. Qetëson lëkurën tuaj të lodhur nga rrezet ultravioletë ose nga rrethanat e jashtme të dëmshme dhe e mban lëkurën tuaj gjithmonë elastike dhe të hidratueshme. Ky krem është I përshtatshëm për lëkurat e yndyrshme, të thata dhe komplekse.

Me këtë krem Ju do të ndiheni Impulsive!

 

Per femra

Per fytyren