Lemon Ultra Whithening Cream

50 ml

Krem Zbardhues dhe Rigjenerues me Limon

Ky krem përmban pektinë, flavonoid. Aminoacidet që gjenden në produktin e limonit ndihmojnë në zbardhjen e lëkurës me njolla, forcojnë kapilarët e gjakut dhe e bëjnë lëkurën tuaj të pastër dhe të shëndetshme.

Gjithashtu është një krem zbardhues nutria-xhel që lëkurën e thatë e të errët e bën të pastër. Veprimi kompleks I acidit hylauorik, betaine, allantoin, kolagjen dhe ekstrakt I jamballit e bën lëkurën tuaj më të hidratueshme dhe më tërheqëse.

Me këtë krem Ju do të jeni Perfekte në të gjitha aspektet!

Per femra

Per fytyren