Snail Anti Wrinkle Cream

50 ml

Krem Kundër Rrudhave të Fytyrës dhe Moshës

Përdoret për të gjitha llojet e lëkurës. Mund të përdoret për të gjitha llojet e lëkurës. Produkti zbut shpejt lëkurën tuaj të kuqe apo të ndjeshme.

Prdoukti parandalon carjen e lëkurës dhe e bën atë elastike. Hidraton lëkurën tuaj duke u përthithur nga ajo. Po ashtu rifreskon lëkurën tuaj të errët dhe forcon poret e venitura apo të zgjeruara. Kremi  rifreskon lëkurën tuaj të lodhur dhe përmison rrudhat e lufton plakjen. Përbërësit natyralë në produkt e bëjnë lëkurën tuaj perfekte.

Me këtë krem Ju cdo ditë do ta ndjeni lëkurën të freskët!

Per femra