Goat Milk Horses Oil Repair Cream

50 ml

Krem Rigjenerues me Qumësht Dhie dhhe Dhjamë Kali

Ky krem përmban qumësht dhie I cili është shumë I ngjashëm me qumështin e nënës, ka edhe fermentim të dhjamit të kalit që është materiali më I mirë në natyrë për elasticitet. Që të kemi një lëkurë të re me lagështi dhe ushqim ky është kremi që e bën lëkurën perfekte.

Meqënëse qumështi I dhisë dhe dhjami I kalit janë një kombinim I fuqishëm ky është kremi më I mirë për një lëkurë të bukur. Ky krem është për cdo lloj lëkure.

Me këtë krem Ju cdo ditë do ta ndjeni lëkurën të freskët!

Per femra

Per fytyren