Hinjini Dharma Cream

70 ml

Krem Hinjini me Dhjamë Kali & Kërmill

Kremi me dhjam kali dhe ekstraktin e mukusës së kërmillit është një zbutës ddhe hidratues fantastic. Meqënëse yndyra e njeriut është shumë e përafërt me yndyrën e kalit kjo e bën shumë të lehtë absorbimin e tij. Me bashkimin e mukuzes së kërmillit ky krem është një anti-rrudhë perfekt. Ky krem cilësor dhe fantastic, zvogëlon poret, rigjeneron lëkurën dhe I jep një ndjenjë freskie lëkurës tuaj.

Ju me këtë krem do të ndjeheni Komode!

Per femra

Per fytyren