Hair Mask for Brazilian Keratin

1000 ml

Maskë Flokësh me Keratinë Braziliane

Kjo maskë është formuluar pa sodium-klorid, për përdorim para ose pas Trajtimit me Keratin Brazilian. Ajo gjithashtu mund të përdoret si maskë  flokësh për ristrukturimit e të gjitha tipeve të  flokëve dhe nëse nuk bëni Trajtimin me Keratinit Braziliane.

Maska  përmban përbërës të cilësisë së lartë, të pasuruar me qumësht blete, ekstrakte ginger, e pasur me vitamina dhe vaj bajame, për të patur flokë të shëndetshme, me shkëlqim, të butë dhe të menaxhueshëm. Ajo depërton shpejt në rrënjët e flokëve duke siguruar një rritje të shëndetshme dhe mbron e riparon çdo flokë të dëmtuar.

Përdorimi: Pasi t’I keni larë flokët me shampoo, aplikoni nje sasi të vogël dhe përhapeni nga rrënja tek maja. Lëreni për 5 deri në 10 minuta dhe më pas lajeni kokën me ujë të ngrohtë.

Çdo variantë I maskave është testuar dhe përsosur me kujdes për të plotësuar nevojën tuaj specifike të përditshme!

Per femra

Per floke