Hot Oil Hair Cream Cocoa Butter

1000 ml

Maskë Flokësh me Ekstrakt Gjalp Kakao

Një krem unik me aminoacide të pasura dhe kompleks vitaminash B & C për të krijuar ushqimin ideal për flokët. I përshtatshëm për flokët e dëmtuara të ekspozuara ndaj përpunimit kimik ose që trajtohen me mjete me ngrohje të lartë. Ushqen, zbut flokët dhe është mbrojtja më e mirë për  flokët

Përdorimi: Pasi t’I keni larë flokët me shampoo, aplikoni nje sasi të vogël dhe përhapeni nga rrënja tek maja. Lëreni për 5 deri në 10 minuta dhe më pas lajeni kokën me ujë të ngrohtë.

Çdo variantë I maskave është testuar dhe përsosur me kujdes për të plotësuar nevojën tuaj specifike të përditshme!

Per femra