Hair Mask Argan Oil

1000 ml

Maskë Flokësh me Vaj Argani

Kjo maskë intensive për flokët është me vaj argan për të riparuar edhe flokët më të dëmtuara. Kjo maskë e mban të hidratuar skalpin dhe I jep butësi të pabesueshme dhe shkëlqim,  depërton në scalp duke e ushqyer atë.

Përdorimi: Pasi t’I keni larë flokët me shampoo, aplikoni nje sasi të vogël dhe përhapeni nga rrënja tek maja. Lëreni për 5 deri në 10 minuta dhe më pas lajeni kokën me ujë të ngrohtë.

Për flokë plot shkëlqim të Jashtëzakonshëm dhe të Bukur!

Per femra

Per floke