Hair Mask Garlic Extract Essential

1000 ml

Maskë Flokësh me Ekstraktin e Hudhrës

E pasur me ekstrakte natyrore të hudhrës, vitamina dhe minerale, ky kombinim është ideal për forcimin e flokëve që kanë nevojë për trajtim të thellë. Rekomandohet për të gjitha llojet e flokëve.

Përdorimi: Pasi t’I keni larë flokët me shampoo, aplikoni nje sasi të vogël dhe përhapeni nga rrënja tek maja. Lëreni për 5 deri në 10 minuta dhe më pas lajeni kokën me ujë të ngrohtë.

Për flokë plot shkëlqim të Jashtëzakonshëm dhe të Bukur!

Per femra