Hair Mask Wheat Oil Essential

1000 ml

Maskë Flokësh me Embrionin e Grurit

Kjo maskë flokësh riparon thellësisht dëmtimin e flokëve. E pasur me proteina të embrionit të grurit , depërton në riparimin e thellë dhe intensivisht riparon folikulat e flokëve,I  rivitalizon ato ndërsa eliminon ngatërrimin e flokëve. Balancon ekuilibrin e vajit natyral të flokut. Maskat formojnë një shtresë mbrojtëse për të kontrolluar flokët,  një pamje më të butë dhe të shëndetshme.

Përdorimi: Pasi t’I keni larë flokët me shampoo, aplikoni nje sasi të vogël dhe përhapeni nga rrënja tek maja. Lëreni për 5 deri në 10 minuta dhe më pas lajeni kokën me ujë të ngrohtë.

Për flokë plot shkëlqim të jashtëzakonshëm dhe të bukur.

Per femra