Shea Butter Original Hand & Body Lotion

500 ml

Krem Gjalp Shea Origjinal për Duar & Trup

Një përzierje e pasur dhe e butë e Gjalpit Natyral të Shea-s e formuluar posaçërisht për përdorim të  përditshm si locion për trupin dhe duart. Formula e saj unike, e cila e mban lëkurën të hidratuar dhe pa yndyrë të tepërt ndihmon në rigjenerimin e lëkurës duke e mbrojtur nga djegiet prej rreze të diellit, lëkura e thatë dhe e ashpër. Ideal për përdorim para dhe pas shtatzënisë pasi zvogëlon shenjat e strijave.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në duart tuaja dhe përhapeni butësisht në dorë dhe në trup derisa të absorbohet. Për një rezultat më të mirë, përdorni kremin pasi të jeni parfumosur ose pasi të keni hedhur spray për trupin në mënyrë që të mbani trupin tuaj me aromë të këndshme gjatë gjithë ditës.

Me këtë krem Ju do të jeni gjithmon Natyrale!

Per femra