Original Musk Hand & Body Lotion

500 ml

Krem Misk Origjinal për Duar & Trup

Krem  për dura dhe trup me Misk është formuluar me përbërës aktivë hidratues për kujdesin e përditshëm. Mundëson një hidratim që zgjat dhe përthitët shpejt. Me aromën sensuale të Miskut  e mban lëkurën të hidratuar 24 orë.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në duart tuaja dhe përhapeni butësisht në dorë dhe në trup derisa të absorbohet. Për një rezultat më të mirë, përdorni kremin pasi të jeni parfumosur ose pasi të keni hedhur spray për trupin në mënyrë që të mbani trupin tuaj me aromë të këndshme gjatë gjithë ditës.

Me këtë krem Ju do të jeni gjithmon Natyrale!

Per femra dhe per meshkuj