Spearmint Facial Mask

500 ml

Maskë për Fytyrën me Mente (Lëkurë Normale në të Thatë)

Pastrues i thellë i fytyrës, heq papastërtitë dhe bakteriet, dhe i bën lëkurës një pastrim tërësor nga qelizat e vdekura.Vetitë e shquara të maskës natyrore kanë qenë të njohura për shekuj. Maska me argjile dhe mente do i’u pastroj lëkurën tuaj.Stimulon qarkullimin e gjakut dhe të limfës, heq qelizat e vdekura të lëkurës dhe thith papastërtitë dhe yndyrnat e tjera sipërfaqësore. Gjithashtu  e zbukuron ngjyrën e lompleksit të lëkurës duke e bërë më të qartë dhe të një trjatëshme.

Përdorimi: Pasi të keni pastruar fytyrën, aplikoni maskën në fytyrë, qafë dhe trup. Lëreni të thahet për 15 minuta, pastaj lajeni fytyrën me ujë të vakët.

Me këtë maskë Ju do të jeni gjithmon Natyrale!

Per femra

Per fytyren