Dead Sea Mineral Mud Mask

500 ml

Maskë me Baltë nga Deti I Vdekur

Kjo maskë përmban minerale të pasura, e nevojshme për rigjenerimin e qelizave në lëkurë. Balta detoksifikon lëkurën e njomë dhe redukton yndyrën e tepërt pa acarim e lëkurës. Ajo bën një pastrim të thellë të lëkurës së vdekur duke e lënë lëkurën të freskët dhe të re.

Përdorimi: Pasi të keni pastruar fytyrën, aplikoni maskën në fytyrë, qafë dhe trup. Lëreni të thahet për 15 minuta, pastaj lajeni fytyrën me ujë të vakët.

Me këtë maskë Ju do të jeni gjithmon Natyrale!

Per femra