Black Seed Massage Rub

100 ml

Krem I Farës së Zezë

Krem për Reumatizëm, Dhimbje Nyjesh, Kycesh & Ftohje Muskulare. Ndihmon në qetësimin dhe rehatinë e trupit, falë përmbajtjeve të efektsëhme dhe lehtësim në përdorim.

Përdorimi: Lyhet vendi që dëshirojmë duke e fërkuar butësisht.

Përmbajtja: Vaji I farës së zezë natyral, Vaj Euktaliptusi, Vaj Trupentine, Vaj Rozmarine dhe Thymol.

Kujdes:

  1. Mbahet në temperaturën nën 30 C.
  2. Për përdorim të jashtëm vetëm.
  3. Mbahet larg prekjes së fëmijëve.