Grape Oil

370 ml

Vaj I Farave të Rrushit

Përbërja: 100% vaj nga farat e rrushit.

Vetitë Shëruese:   

  1. Rregullon metabolizmin e trupit.
  2. Rrit imunitetin.
  3. Ndalon alergjitë.
  4. Mjekon varicet.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke. Përdoret në këtë mënyrë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.