Organic Coconut Oil

Vaji Kokosit (50ml dhe 250ml)

Përbërja: 100% vaj kokosi.

Vetitë Shëruese:   

  1. Zbut lëkurën e thatë.
  2. Largon rrudhat.
  3. Zhduk strijat.
  4. Shërben si balsam për buzët.
  5. I dobishëm kundra mbipeshës.

Përdorimi Brendshëm: Një lugë gjelle në mëngjes pas buke dhe në darkë pas buke për 30 ditë rresht. Nëse dëshironi të bini në peshë sërisht do ta përdorni në të njëjtën mënyrë derisa të arrini rezultatin e dëshiruar.

Përdorimi Jashtëm: Lyhet fytyra një herë në mëngjes kur është e pastër me vaj kokosi, mbahet vaji 15 minuta dhe më pas shpërlahet me ujë të bollshëm, përdoret në këtë mënyrë cdo ditë derisa të arrihet rezultati I dëshiruar.

Këshilla: Duhet të qëndroj në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per fytyren trupin shendetin