Produktet e markes Aksu Vital

Vitabon - Lemon & Sage (24 copë)
Karamele Herbale me Limon dhe Sherebelë
detaje
Vitabon - Echinacea & Propolis & Honey (24 copë)
Karamele Herbale me Propolis dhe Mjaltë
detaje
Vitabon - Ginger & Orange (24 copë)
Karamele Herbale me Xhinxher dhe Portokall
detaje
Vitabon - Eucalyptus & Aniseed
Karamele Herbale me Euktaliptus dhe Anisë
detaje
Hawthorn Capsule
Kapsulë Gjethe Murrizi( 60 Kapsula)
detaje
Bee Propolis Capsule
Propolis Blete ( 60 Kapsula)
detaje
Artichoke Capsule
Kapsula Artiçokë (60 Kapsula)
detaje
Ginkgo Biloba Capsule
Kapsula Glinkgo Bilboa (60 Kapsula)
detaje
Relax Capsule
Kapsula Relaksimi (60 Kapsula)
detaje
Korean Ginseng Capsule
Kapsula Ginseng i Kuq (60 Kapsula)
detaje
Bynmix Capsule
Kapsula me Kohosh të Zi (60 Kapsula)
detaje
Cetavin Capsule (60 Kapsula)
Kapsula me Ekstrakt Boronice
detaje
FerroVitec Capsule (60 Kapsula)
Kapsula me Ekstrakt të Farave të Rrushit
detaje
Black Seed Oil Capsule
Kapsula me Vaj të Farës së Zezë (150 Kapsula)
detaje
Omega 3 Softgel
Kapsula me Vaj Peshku (150 Kapsula)
detaje
Pumpkin Seed Oil Softgel
Kapsula me Vaj të Farave të Kungullit (100 Kapsula)
detaje
Bitter Melon Oil Softgel
Kapsula të Vajit të Pjeprit të Hidhur(100 kapsula)
detaje
Garlic Oil Softgel
Kapsula me Vajin e Hudhrës(100 Kapsula)
detaje
Safflower Oil Softgel
Kapsula me Vajin e Safflower(100 Kapsula)
detaje
Tablet Fitoform Weight Loss
Tableta Fitoform për Rënie në Peshë(20 Tableta)
detaje
Coenzyme Q10 - Fish Oil Softgel( 30 Kapsula)
Kapsula me Vaj Peshku dhe Koenzima Q-10
detaje
Black Seed Oil Softgel 500mg
Kapsula me Vaj të Farës së Zezë
detaje
Powmax Tablet Blister (30 Kapsula)
Tableta për Energji Trupore
detaje
Nigella Capsules Shiffa Home ( 30 Kapsula)
Kapsula me Vaj të Farës së Zezë
detaje
Biotin Tablet (60 Tableta)
Kapsula për Flokë dhe Thonjtë
detaje
Korean Ginseng Tablet
Tableta Ginseng i Kuq (60 Tableta)
detaje
Ginseng Liquid Extract
Ekstrakt i Lëngshëm Ginseng
detaje
Black Seed Extract (Nigella Sativa)
Ekstrakt i Lëngshëm Farë e Zezë
detaje
Liquid Propolis Extract
Ekstrakt i Lëngshëm Propolis
detaje
Aniseed Water
Ujë Aromatik me Anise
detaje
Aromatic Thyme Water
Ujë Aromatik me Trumzë
detaje
Black Mulberry Extract Syrup
Shurup me ekstraktin e Manës së Kuqe
detaje
Ferrovitec Syrup
Shurup për Anemi
detaje
Multamin Syrup
Multamin Syrup
detaje
Provitec Syrup
Shurup për Fëmijë
detaje
Omega 3 Syrup
Omega 3 – Vaj Peshku për Fëmijë
detaje
CAL4MIX syrup
Shurup Bimor me Kalcium, Magnez dhe Vitaminë D3
detaje
Omega 3 Fish Oil Syrup
Shurup Vaj Peshku me Shije Pjeshke
detaje
Eznevita Castor Oil
Vaj Kastori - Oleum Ricini
detaje
Eznevita Black Seed Oil
Vaj Farë e Zezë - Nigella Sativa
detaje
Eznevita Cocoa Oil
Vaj Kakao - Oleum Theobroma Cacao
detaje
Eznevita Pomegranate Seed Oil
Vaj Shege - Oleum Punica Granatum
detaje
Eznevita Flax Seed Oil
Vaji i Farave të Linit - Oleum Linum Usitatissimum
detaje
Eznevita Hazelnut Oil
Vaj Lajthie - Corylus Avellana
detaje
Eznevita Sweet Almond Oil
Vaji i Bajames së Ëmbël - Oleum Prunus Amygdalus
detaje
Shea Butter
Gjalpi Shea (150 gr)
detaje
Cocoa Butter
Gjalp Kakao (150 gr)
detaje
Coconut Butter
Vaj Kokosi (150 gr)
detaje
Linseed Oil
Vaj i Farave të Lirit
detaje
Sweet Almond Oil 250 ml
Vaji i Bajames së Ëmbël
detaje
Avocado Oil Liquid
Vaj Avokado
detaje
Organic Royal Jelly Liquid
Qumështi i Bletës (20 gr)
detaje
Royal Jelly Liquid
Qumështi i Bletës (20 gr)
detaje
Ground Grape Seed
Farë Rrushi - E Bluar (250 gr)
detaje
Honey Herbs Spices Mixture
Mix Mjaltë dhe Bimë Mjekësore (460 gr)
detaje
Argan Oil Soap (130 gr)
Sapun me Vaj Argani
detaje
Rose Oil Soap (130 gr)
Sapun me Vaj Trëndafili
detaje
Natural Sulphur Soap (130 gr)
Sapun me Squfur
detaje
Natural Soap with Grape Seed Oil and Coenzyme Q10
Sapun me Farat e Rrushit dhe Q10 (130 gr)
detaje
Blue Anemone Flower Face Cream
Krem Fytyre me Anemonë Blu
detaje
Sweet Almond Oil Cream
Krem Fytyre me Bajame të Ëmbël
detaje
Royal Jelly and Honey Cream
Krem Fytyre me Mjaltë dhe Qumësht Blete
detaje
Apricot Kernel Oil Cream
Krem Fytyre me Vaj të Farave të Kajsisë
detaje
Grape Seed Extract Cream
Krem Fytyre me Ekstraktin e Farave të Rrushit
detaje
Lemon Kernel Oil Cream
Krem Fytyre me Limon
detaje
Marigold Calendula Cream
Krem Fytyre me Lule Kumaku
detaje
Snail Cream
Krem Fytyre me Ekstrakt Kërmilli
detaje
Garlic Extract Hair Shampoo
Shampo me Hudhër
detaje
Argan Extract Hair Shampoo
Shampo me Vaj Argani
detaje
Juniper and Tea Tree Extract Hair Shampoo
Shampo me Boronicë dhe Vaj Tea Tree
detaje
Coconut Extract Hair Shampoo
Shampo me Vaj Kokosi
detaje
Black Seed Extract Hair Shampoo
Shampo me Farë të Zezë
detaje
Laurel-Olive Oil Extract Hair Shampoo
Shampo me Vaj Ulliri dhe Gjethe Dafine
detaje
Facial Ampoule with Grape Seed Oil, Q 10 and Vitamin E
Ampula  me Vaj të Farave të Rrushit, Q 10 dhe Vitaminë E
detaje
Facial Ampoule with Natural Rose Oil and Vitamin E
Ampoule with Rose Oil and Vitamin E
detaje
Rose Oil Body Care Oil
Body Oil with Rose Extract
detaje
Eyebrow Eyelash Care Oil
Eyebrow Eyelash Grow Oil
detaje
ProSav Foot Spray
Foot Spray
detaje