Produktet e markes Perfect

Dead Sea Mineral Mud Mask
Maskë me Baltë nga Deti I Vdekur
detaje
Spearmint Facial Mask
Maskë për Fytyrën me Mente (Lëkurë Normale në të Thatë)
detaje
Milk Facial Scrub Cream
Maskë për Fytyrën me Qumësht
detaje
Spa Chocolate Face & Body Mud Mask
Maskë Cokollate për Fytyrë & Maskë Balte për Trup
detaje
Original Musk Hand & Body Lotion
Krem Misk Origjinal për Duar & Trup
detaje
Shea Butter Original Hand & Body Lotion
Krem Gjalp Shea Origjinal për Duar & Trup
detaje
Hair Shampoo & Conditioner Aloe Vera
Shampo & Balsam me Ekstrakt Aloe Vera
detaje
Hair Shampoo & Conditioner Pomegranate
Shampo & Balsam me Ekstrakt Shege
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Herbal Extract
Sapun natyral maroken me vaj ulliri natyral dhe ekstrakte bimore
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Black Caviar
Sapun natyral maroken me vaj ulliri natyral dhe havjar i zi
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Honey
Sapun natyral maroken me vaj natyral ulliri dhe mjaltë
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Argan Oil
Sapun natyral maroken me vaj ulliri natyral dhe vaj argani
detaje
Hair Shampoo Wheat Oil Essential
Shampo Flokësh me Embrionin E Grurit
detaje
Hair Mask Wheat Oil Essential
Maskë Flokësh me Embrionin e Grurit
detaje
Hair Shampoo Garlic Essential Essential
Shampo Flokësh me Ekstrakt Hudhre
detaje
Hair Mask Garlic Extract Essential
Maskë Flokësh me Ekstraktin e Hudhrës
detaje
Hair Mask Argan Oil
Maskë Flokësh me Vaj Argani
detaje
Hot Oil Hair Cream Cocoa Butter
Maskë Flokësh me Ekstrakt Gjalp Kakao
detaje
Hair Mask for Brazilian Keratin
Maskë Flokësh me Keratinë Braziliane
detaje
Hair Mask for Brazilian Keratin
Maskë Flokësh me Keratinë Braziliane
detaje