Produktet e markes Chamos

Hinjini Dharma Cream
Krem Hinjini me Dhjamë Kali & Kërmill
detaje
Goat Milk Horses Oil Repair Cream
Krem Rigjenerues me Qumësht Dhie dhhe Dhjamë Kali
detaje
Snail Anti Wrinkle Cream
Krem Kundër Rrudhave të Fytyrës dhe Moshës
detaje
Pomegranate Anti Wrinkle Cream
Krem Anti-Rrudhë me Shegë
detaje
Lemon Ultra Whithening Cream
Krem Zbardhues dhe Rigjenerues me Limon
detaje
Apple Intensive Nutry Cream
Krem për Hidratimin e Lëkurës me Mollë
detaje
Blueberry Control Nutry Cream
Krem Zbutës dhe Ushqyes me Boronicë
detaje
Snail Energizing BB Cream
Krem BB me ekstrakt kërmilli, për një fytyrë energjike
detaje
Silky Pore Primer
Primer I shkëlqyeshëm për fytyrë
detaje
Matte Pore Primer
Primer Mat për Fytyrë
detaje
Snail Anti Wrinkle Essence
Esencë Rigjeneruese dhe Anti-Rrudhë me Kërmill
detaje
Snail Repair Anti Wrinkle Eye Cream
Krem Anti-Rrudhë për Sytë me Kërmill
detaje
Special Pore & Serum Esesence
Esencë për Riparimin e Problemeve të Lëkurës
detaje
Trouble Skin Solution Magic Powder
Locion për Eleminimin e Akneve & Pucrrave
detaje
Anti Redness Repair Solution
Solucion për Riparimin e Njollave dhe Skuqjen e Fytyrës.
detaje
Soft Foot Peeling Pack
Maskë Pastruse për Këmbët
detaje
Snail Repair Moistruzing Hand Pack
Maskë për Hidratimin e Duarve të Ashpra me Kërmill
detaje
Moisture Elestic W line Breast Pack
Maskë Hidratante dhe Elastike për Gjoksin
detaje
Slim V Fit Chin Care Patch
Maskë për Ngritje të Gushës
detaje
Anti Wrinkle Black Eye Patch
Maskë Anti-Rrudhë për Sy
detaje
Dark Circle Thief Eye Patch
Maskë Pastruese për Rrathët e Zinj
detaje
Smoth Pore Care Nose Strip
Maskë për zvogëlimin e poreve në pjesën e Hundës
detaje
Black Peel-Off Mask
Maskë e Zezë me Të rheqe me Qymyr Dru Bambuje
detaje
Monster Foot Peeling Pack
Maskë me Tërheqje për Këmbët
detaje
Facial SPA me Shegë
Maskë Hidratante me Mbrojtje Antioksidante
detaje
Facial SPA with Green Tea
Maskë Hidratante me Mbrojtje Antioksidante
detaje
Facial SPA with Collagen
Maskë Hidratante me Kolagjen
detaje
Facial SPA with Vitamin
Maskë Hidratante me Vitamina
detaje
Facial SPA with Aloe Vera
Maskë Hidratante me Fuqi Kuruese
detaje
Facial SPA Snail Repair
Maskë Hidratante me Mukusin e Kërrmillit
detaje
Snail Reapir Goat Milk Pack
Maskë Rigjeneruese me Qumësht Dhie
detaje
Vita-Bright Repair Silk Mask Pack
Maskë për Rigjenerimin e Lëkurës me Vitamina
detaje
Collagen Repair Silk Mask Pack
Maskë për rigjenerimin e lëkurës me Kolagjen
detaje
Pro-Amino Repair Silk Mask Pack
Maskë për rigjenerimin e lëkurës me Tërshërë
detaje
Charcoal Repair Silk Pack
Maskë për rigjenerimin e Lëkurës me Qymyr
detaje
Snail Repair Sheet Mask Pack
Maskë për Rigjenerimin e Lëkurës me Ekstrakte Kërmilli
detaje
Faifila Facial Essence Mask Pack Collagen
Maskë me esencë natyrale të kolagjenit
detaje
Faifia Facial Essence Mask Pack Red Ginseng
Maskë me esencë natyrale të ginseng të kuq
detaje
Faifia Facial Essence Mask Pack Aloe Vera
Maskë me esencë natyrale të Aloe Vera
detaje
Faifia Facial Essence Mask Pack Vitamin
Maskë me esencë natyrale të Vitaminave
detaje
Skin Relaxing Honey Mask
Maskë Relaksuese me Mjaltë dhe Caj Jeshil
detaje
Skin Relaxing Honey Mask 2
Maskë Relaksuese me Mjaltë
detaje
Hinijini 59 Return Mask
59 Dharma Scoria bubble Mask Hinijini
Maskë me Flluska me Ekstrakt Kërmilli dhe Vaj Kali
detaje
Argan Moisture Oil
Vaj Argani
detaje
Camellia Moisture Oil
Vaj Kamelia
detaje
Sparkling Bubble Mask Pack
Maskë me Flluska
detaje
Snail Repair Cleansing Serum
Serum Pastrues me Ekstrak Kermilli
detaje
Pore-Less Clear Cleansing Oil
Vaj Pastrues per Reduktimin e Poreve
detaje
HINIJINI 59 DHARMA Mask Pack
Maskë me Ekstrakt Kërmilli dhe Vajin e Kalit
detaje
Blueberry Fruits Cleansing
Pastrues me Boronicë
detaje
Special Peach Fruits Cleansing
Pastrues me Pjeshkës
detaje
Special Apple Fruits Cleansing
Pastrues me Mollë
detaje
Special Lemon Fruits Cleansing
Pastrues me Limon
detaje
SNAIL REPAIR WHITENING MILKY CREAM
Qumësht Kremoz me Efekt Pastrues
detaje